preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec

 > Naslovnica  > O školi  > Ravnatelj
Ravnatelj
Geslo
Nitko na svijetu nije jači od čovjeka koji zna. (japanska)
 
Misija (poslanje)
Svakog dana kada naša škola otvori vrata svojim učenicima njezinim se prostorima prelije atmosfera poticaja za stjecanje znanja, pojmova, umijeća, stavova i navika potrebnih za život i rad ili daljnje školovanje. U takvoj atmosferi učenicima je osiguran kontinuiran razvoj kao duhovnih, tjelesnih, moralnih, intelektualnih i društvenih bića u skladu s njihovim sposobnostima i sklonostima. Naša škola svakom učeniku pridaje podjednaku važnost i priznaje pravo na različitost i izbor, svatko od nas poštuje drugog i podupire ga.
 
Vizija (program)
Razvijanje interesa i samostalnosti pri učenju i rješavanju zadaća, stvaralaštva, moralne svijesti, estetskog ukusa i kriterija, samopouzdanja i odgovornosti prema samome sebi i prirodi, društvene, gospodarske i političke svijesti, snošljivosti i sposobnosti suradnje, poštivanja ljudskih prava. Poučavanje pismenosti, komunikacije, računa, znanstvenih i tehnoloških principa, kritičkog promatranja, razumnog raspravljanja, razumijevanja svijeta u kojem žive i razumijevanju međusobne ovisnosti ljudi i prirode, pojedinaca i nacija. Pripremanje učenika za uporabu vještina samostalnog cjeloživotnog učenja primjenom formalnih i neformalnih metoda učenja korištenjem svih dostupnih izvora u školi: učitelja, stručne službe, knjižničnih i elektroničkih resursa te izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti. Ovaj segment važan je zbog ubrzanih tehnoloških promjena u svijetu koji nas okružuje jer traži brzu prilagodbu čovjeka na nove uvjete.
 
Ostvarivanje naše vizije planiramo postići stalnim stručnim osposobljavanjem naših djelatnika na područjima primjene najsuvremenijih metoda edukacije i primjenom istih u nastavi, suradnjom s roditeljima, stručnjacima iz lokalne i šire zajednice, ulaganjem u materijalnu infrastrukturu škole uz pomoć lokalnih i županijskih ureda zaduženih za školstvo te Ministarstva znanosti prosvjete i sporta. Pozivamo sve zainteresirane pojedince i poduzeća kojima je cilju da naša djeca jednog dana postanu kreativni, suradljivi, marljivi i odgovorni djelatnici u čije ćemo ruke bez zadrške prepustiti sudbinu naše male, potencijalom bogate domovine i naše gospodarstvo da nam se pridruže u našim nakanama jer „najveća nada svake zemlje leži u primjerenu školovanju mladosti.“ (Erazmo Roterdamski)
 
 
Damir Jagić, prof.
JELOVNIK

Naši radovi

PROJEKT„Užina za sve “
STEM ČASOPIS

ŠETNJA ŠKOLOM

KUKULJICA

UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Poštovani roditelji i učenici u priloženim dokumentima možete pronaći  informacije i poveznice potrebne za upis u srednju školu.

 

Link na brošuru odaberi svoju školu, klikom na sliku brošure. Brošuru je moguće i preuzeti u priloženim dokumentima.

 

KALKULATOR PRIVATNOSTI

KALKULATOR PRIVATNOSTI

NA INTERNETU

Anketa

e-Sigurnost

Red Button

SIGURNIJE NA INTERNETU

CENTAR ZA SIGURNIJI INTERNET

KONTAKT

os-ivanec@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr

Ulica akademika Ladislava Šabana 17,

42240 Ivanec

tel: 042 781 330,

fax: 042 781 330

KORISNI LINKOVI
MONOGRAFIJA

 

Zainteresirani za školsku monografiju mogu se obratiti u tajništvo škole.

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pretraživanje portala


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec / Ulica akademika L. Šabana 17, HR-42240 Ivanec / os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr / ravnatelj@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr
preskoči na navigaciju