preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec

 

Ivanec, 4. 11. 2014.

Održan susret učenika naše škole s Leom Friščićem

U sklopu proslave  175-e godišnjice naše škole kroz redovnu aktivnost susreta s bivšim učenicima naše škole održan je još jedan susret, a ovaj put gost je bio Leo Friščić gitarist i back vokal Cold Snap-a.

No, Leo je daleko više nego samo gitarist i back vokal Cold Snap-a. On je multimedijalni umjetnik koji komponira glazbu za Cold Snap (a to je prije radio i u Microwaving Thru Head(ex)-u), elektroničku ambijentalnu i industrial glazbu pod imenom Smogart, glazbu za kazališne predstave (dječje predstave), performanse poput večeri poezije, glazbu za igrice.

Tonski je majstor u Kerekesh teatru u kojem radi i fotografije za plakate i letke te plakate i letke. Izrađuje multimedijalna umjetnička djela koja prezentira na izložbama te glazbene spotove i trailere za predstave.  Druženje je bilo iznimno zanimljivo, a završilo je dijeljenjem autograma i zajedničkom fotkom.


Održan susret učenika naše škole s Miloradom Batinićem

Školska knjižnica bila je mjesto i drugog susreta naših učenika s bivšim učenicima naše škole. Ovaj put gost je bio podpredsjednik Sabora i gradonačelnika Ivanca Milorad Batinić. Gradonačelnik je ujedno i sin bivše učiteljice naše škole Marije Batinić. Učenici su kroz razgovor s gradonačelnikom stvorili sliku o tome kako je bilo odlaziti u našu školu u doba njegovog djetinjstva. Saznali su i kako izgleda biti političar te što ga je navelo sa se počne baviti politikom.

Susret s učenicima – članovima Povijesnih skupina i Novinarske grupe trajao je jedan sat u ugodnoj atmosferi. Gradonačelnik je predložio da ga pozovemo još jednom, kojom prilikom bi tema razgovora bila rasprava o tome kako učenici doživljavaju grad i kako ga vide u budućnosti. Razgovor s ovog susreta će biti objavljen u Kukuljici, a najinteresantniji dijelovi u posebnom poglavlju školske monografije.

 


Održan prvi susret bivšeg i sadašnjih učenika naše škole

 

U školskoj je knjižnici ugošćen prvi od bivših učenika naše škole, gospodin Marijan Kraš, viši knjižničar,  ravnatelj ivanečke i varaždinske gradske knjižnice, rodom Ivančan, zaljubljenik u ivanečku povijest, autor i urednik cijelog niza djela o kulturnoj povijesti, biografskih bilježaka o zavičajnim umjetnicima, o zaštiti prirode ivanečkog kraja te Ivanečke bibliografije.

Susret s učenicima – članovima Povijesnih skupina i Novinarske grupe potrajao je pola sata dulje od predviđenog jednog sata, stoga što su učenici uz pripremljena pitanja imali još veći niz pitanja koja su im padala na pamet u razgovoru s gospodinom Krašem. Atmosfera je bila ugodna, a učenici su uspoređivali doživljaje, otkrivajući sličnosti i razlike pohađanja škole. Razgovora će biti objavljen u Kukuljici, a najinteresantniji dijelovi u posebnom poglavlju školske monografije.


VIRTUALNE UČIONICE

Dragi učenici, u nastavku su linkovi do virtualnih učionica.

5.a 5. b 5. c 5. d 5. e
5. s 6. a 6. b 6. c 6. d
6. s 7. a 7. b 7. c 7. s
8. a 8. b 8. c 8. d 8. s

 

ŠETNJA ŠKOLOM

JELOVNIK
UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Poštovani roditelji i učenici u priloženim dokumentima možete pronaći  informacije i poveznice potrebne za upis u srednju školu.

NOVO link na Odluku o upisu u 1. razred srednje škole u šk. god. 2020./2021.

Link na brošuru odaberi svoju školu, klikom na sliku brošure. Brošuru je moguće i preuzeti u priloženim dokumentima.

KALKULATOR PRIVATNOSTI

KALKULATOR PRIVATNOSTI

NA INTERNETU

Anketa

e-Sigurnost

Red Button

SIGURNIJE NA INTERNETU

CENTAR ZA SIGURNIJI INTERNET

KONTAKT

os-ivanec@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr

Ulica akademika Ladislava Šabana 17,

42240 Ivanec

tel: 042 781 330,

fax: 042 781 330

KORISNI LINKOVI
MONOGRAFIJA

 

Zainteresirani za školsku monografiju mogu se obratiti u tajništvo škole.

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pretraživanje portala


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec / Ulica akademika L. Šabana 17, HR-42240 Ivanec / os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr / ravnatelj@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr
preskoči na navigaciju