preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec

 > Naslovnica
Vijesti

Deseti- jubilarni Oproštaj osmaša

Autor: Renata Papec, 15. 6. 2017.

Zadnji dan nastave, u srijedu 14. lipnja 2017. godine, u velikoj sportskoj dvorani naše škole od svojih osnovnoškolskih dana oprostila se još jedna generacija osmih razreda. Oproštajna priredba naslovljena sa  „Deset godina kreativnog (ne)reda“ deseta je , jubilarna godina, otkako je u našoj školi zaživio kreativni i općeprihvaćeni projekt „Oproštaj osmaša“.

Stoga je ravnatelj škole, prof. Damir Jagić zahvalio vjeroučiteljicama Nataši Roginek i Silviji Čavlek koje su idejni osnivači hvalevrijednog projekta. Učenici osmih razreda tako na kreativan i dostojanstven način pokazuju svoje talente, spremnost na zajedništvo i dobre vibracije na kraju jednog važnog životnog razdoblja.

Tom se prilikom od uspješnih osnovnoškolskih glumačkih dana oprostila i još jedna kreativna i vrlo uspješna generacija Dramske grupe koju su protekle četiri godine vodile vjeroučiteljice Čavlek i Roginek. Tom prigodom oni su izveli pohvaljivanu i vrlo uspješnu scensku igru „Bog u metrou“.

Svojim su se kreativnim nastupima posjetiteljima u dupkom punoj dvorani predstavili ovogodišnji osmaši uz svoje razrednike: Miroslava Dolenca, Jelenu Ficko- Kruhoberec, Renatu Papec i Marinu Novak. U slobodnoj izvedbi zaplesao je vrlo uspješan i nagrađivani plesni par osmaša Paula Čavlek i Dominik Biškup, dok su na njemačkom jeziku odlično pjevale Laura Cahun i Mateja Hudoletnjak uz glazbenu pratnju Dominika Biškupa i plesno- atraktivnu točku Laure Foder i Lorene Zebec. Programom je suvereno vladao i vodio ga sam ravnatelj škole, koji je i nagradio sedmoricu osmaša koji su svih osam razreda uspješno završili prosjekom 5:0. Priznanje i prigodne nagrade dobili su: Sara Brodar, Mateja Hudoletnjak, Maša Krtanjek, Nikola Kušen, Dea Flegar, Iva Končevski i Edita Prekrit.

Na kraju su se u ime svih osmaša učiteljima/ cama nižih i viših razreda, stručnoj službi škole, administrativnom i tehničkom osoblju, roditeljima, obiteljima, vlč. kapelanu te ravnatelju škole zahvalile: Marta Brezovec u ime 8.a, Mateja Hudoletnjak u ime 8.b, Ema Hranić u ime 8.c i Lorena Zebec u ime 8.d razreda.

Sa suzom u oku i prijateljskim zagrljajem, uz pjesmu „Bili smo jednom najbolji“ i odličnu glazbenu izvedbu Mihe Krtanjeka, Luke Šavorića, Leona Matuze i Dominika Biškupa od svog osnovnoškolskog obrazovanja oprostila se još jedna uspješna i kreativna generacija osmaša.
ŠETNJA ŠKOLOM

e-Sigurnost

JELOVNIK
KONTAKT

os-ivanec@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr

Ulica akademika Ladislava Šabana 17,

42240 Ivanec

tel: 042 781 330,

fax: 042 781 330

UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Poštovani roditelji i učenici u priloženim dokumentima možete pronaći  informacije i poveznice potrebne za upis u srednju školu.

KORISNI LINKOVI
Upute za spajanje na Microsoft WiFi@CARNet mrezu
MONOGRAFIJA

 

Zainteresirani za školsku monografiju mogu se obratiti u tajništvo škole.

Kalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Pretraživanje portala
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec / Ulica akademika L. Šabana 17, HR-42240 Ivanec / os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr / ured@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr
preskoči na navigaciju