2020-05-20 13:14:00

NASTAVLJAMO POSTUPAK UPISA U 1. RAZRED za školsku godinu 2020./2021.

NOVO

Poštovani roditelji predškolaca,
sukladno uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije nastavljamo s aktivnostima vezanima uz upis u 1. razred.

 

 

  1. Postupak procjene u osnovnoj školi:

  • roditelji će obavijest o terminu postupka procjene dobiti telefonskim ili pisanim putem od strane stručne službe škole

  1. Liječnički pregled u ambulanti školske medicine Doma zdravlja Ivanec:

  • roditelji će termin pregleda dobiti prilikom dolaska na postupak procjene u osnovnu školu

 

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju molimo Vas da samo jedan od roditelja dovede dijete na postupak procjene te prije dolaska roditelj i dijete izmjere tjelesnu temperaturu.

U slučaju povišene temperature, postojanja respiratornih teškoća poput kašlja i kratkog daha, rizika da su dijete ili roditelj mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili su pod sumnjom da bi mogli biti zaraženi s COVID-19 roditelj i dijete će postupak obaviti naknadno.

            Postupak procjene za matičnu školu i područne škole Prigorec i Kuljevčica će se obaviti u prostoru velike sportske dvorane Osnovne škole Ivanec. Ulazi se kroz glavni ulaz u dvoranu.

             Postupak procjene za područnu školu Tina Ujevića u Salinovcu će se obaviti u prostoru sportske dvorane PŠ Tina Ujevića. Ulazi se kroz glavni ulaz u dvoranu.

            Prilikom postupka procjene rukovodit ćemo se preporukama HZJZ (provjetravanje i dezinfekcija prostora, osigurana posebna olovka za svako dijete i roditelja te držanje potrebnog razmaka).

            Nošenje zaštitnih maski i rukavica nije obavezno za roditelja i dijete (moguće nošenje prema procjeni roditelja). Obavezna je dezinfekcija ruku dezinfekcijskim sredstvom koje će biti dostupno na ulazu u školu.

            Na postupak procjene u dvoranu dijete ulazi samostalno dok za to vrijeme roditelj ispunjava potrebnu dokumentaciju u predprostoru.

 

Ravnatelj:

Damir Jagić, prof.


Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec