preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec

 > Naslovnica
Vijesti

Međuškolsko natjecanje u čitanju naglas Čitam – I read – Ich lese

Autor: Draženka Stančić, 29. 4. 2022.

U našoj je školi održano Natjecanje u čitanju naglas Čitam – I read – Ich lese za učenike OŠ Beletinec i OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog. Učenici su odmjerili snage u čitanju naglas na engleskom, hrvatskom i njemačkom jeziku, družili se i sudjelovali u radionici Dogodilo mi se…Natjecanje je kategorije prema jezicima pa je tako na natjecanju u čitanju naglas na engleskom jeziku sudjelovalo 15 učenika koje su pripremile mentorice Biljana Migač, Marina Putar i Bojana Zaplatić.

Na natjecanju u čitanju naglas na hrvatskom jeziku sudjelovalo je 9 učenika koje su pripremile mentorice Suzana Đurasek Divjak, Zdravka Friščić i Marija Videc. Elizabeta Klampfl, Ljiljana Pereža i Claudia Pintarić za natjecanje u njemačkom jeziku pripremile su 11 učenika.

Pobjednica u kategoriji engleskog jezika, u kojoj su sudjelovali samo učenici naše škole, bila je Una Petak, 7. d, drugo je mjesto osvojila Lara Geci, 7. d, a treće Nika Milec, 7. c. Najbolja čitateljica na hrvatskom jeziku bila je Mila Murić, 6. b, OŠ Ivanec, druga je bila Eva Polančec, 5. a, OŠ Ivanec, a treći Borna Sokol, 5. r. iz OŠ Beletinec. Najuspješnije čitanje na njemačkom jeziku predstavila je Gabrijela Ribić, 6. c, OŠ Ivanec, slijedio je Mateo Foder iz 6. e, OŠ Ivanec i treća je bila Sara Krznar, 7. r. OŠ Beletinec.

Tročlana povjerenstva koja su prosuđivala čitanja učenika sastojala su se od učiteljice jezika i dvoje učenika. Uz mentoricu Ljiljanu Pereža, u povjerenstvu za njemački jezik bile su Eni Kočet i Mara Milovec. U povjerenstvu za engleski jezik bile su učiteljica Marina Đurasek, te Anja Čehulić i Lara Šincek, a u povjerenstvu za hrvatski Irena Pejnović, Linda Šoštarek i Patrik Ostroški. Događanje su vodile učenice Helena Težak i Marta Slivar.

U organizaciji natjecanja sudjelovali su školski knjižničari Danijela Peček, Ivan Vincek, Draženka Stančić te učiteljica Njemačkog jezika Jasenka Solina. Nagrade za najbolje čitatelje te poklone za sve učenike donirali su nakladnici Alfa, Profil Klett i Školska knjiga te im stoga zahvaljujemo.

 

 
JELOVNIK

Naši radovi

PROJEKT„Užina za sve “
STEM ČASOPIS

ŠETNJA ŠKOLOM

KUKULJICA

UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Poštovani roditelji i učenici u priloženim dokumentima možete pronaći  informacije i poveznice potrebne za upis u srednju školu.

 

Link na brošuru odaberi svoju školu, klikom na sliku brošure. Brošuru je moguće i preuzeti u priloženim dokumentima.

 

KALKULATOR PRIVATNOSTI

KALKULATOR PRIVATNOSTI

NA INTERNETU

Anketa

e-Sigurnost

Red Button

SIGURNIJE NA INTERNETU

CENTAR ZA SIGURNIJI INTERNET

KONTAKT

os-ivanec@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr

Ulica akademika Ladislava Šabana 17,

42240 Ivanec

tel: 042 781 330,

fax: 042 781 330

KORISNI LINKOVI
MONOGRAFIJA

 

Zainteresirani za školsku monografiju mogu se obratiti u tajništvo škole.

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pretraživanje portala
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec / Ulica akademika L. Šabana 17, HR-42240 Ivanec / os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr / ravnatelj@os-iksakcinskog-ivanec.skole.hr
preskoči na navigaciju